Våra aktiviteter

 KM fiske Söndagen den 9 Maj mellan 9.00 – 13.00. Plats denna gång är nere i Onsala, närmare bestämt Gottskär. Vi samlas på hamnkrogens parkering innan starten där vi går igenom regler mm. Korvgrillning som brukligt är givet. Om samåkning önskas så ring och koordinera så fort som möjligt med varandra, ingen anmälan behövs. väl mött !

Årsmöte. Vi kommer som det ser ut i nuläget att hålla årsmötet senare i år pga rådande pandemi.  Mötet kommer att hållas på restaurang Älvgården, Marieholmsgatan 10, Helenas Restaurang

Gullholmen 18 – 20 Juni. Vi har bokat stugorna 24, 26, 31 och 32. Pris vid fulla stugor ca 500:-/ person. Vi vet ej hur det blir med båt denna gång men undersöker detta. Ni som är intresserade av ev båtfiske nämn det i anmälan till mig via sms eller email. Betalningen göres på plats och samlas in av respektive stugansvarig. OBS!! Anmälan göres senast den 15 Maj. 

Gullholmen 27-29 Augusti. Tre stugor bokade, dessvärre ingen båt då skepparen är upptagen då. Restaurangen är bokad på Lördagen för de som så önskar. Pris ca 500:- p/person. Anmälan göres som brukligt till Jonny via sms eller mail fram till sista Juli.