Våra aktiviteter

27 Mars – Årsmöte Klockan 15.oo i Fjällträffen, Rannebergen

24 April – KM Kullsjön. Anmälan göres till Jonny via sms. Sista anmälningsdagen är 14 April. Nu vankas åter Km… denna gång vårfiske i Kullsjön. Vi kör igång klockan 9.00 till 14.00. Vi kommer att köpa in fiskekort sedvanligt till de som anmält sig och vid ogiltlig frånvaro så kommer kortet debiteras medlemmen. Vi ber er att läsa på vilka regler som gäller för sjöns fiske och detta kan läsas på fiskekortets baksida. Efter fisket så vankas det grill och dricka, önskas annat så ta med er, väl mött!

Hökensås 29 April – 1 Maj ( 2 nätter ) Vi har bokat två stugor om vardera fyra bäddar ( tot åtta platser ) .Pris 1595:- Inkl frukost och Middagspaket. Fiske i Hökensås många sjöar med både ädelfisk och vitfisk. Fiskekort ingår Lördag och Söndag. Incheckning på Fredag klockan 15.00 och utcheckning på Söndagen klockan 11.00. Sista inbetalningsdag är den 1 April. Resan är fullbokad   men vi har två reservplatser att tillgå vid eventuella avbokningar så sms:a Jonny om intresse finns.

Gullholmen 3-6 Juni. Nu kommer åter Gullholmsresan men denna gång blir det tre nätter.     Fyra stugor är bokade så det innebär 16 platser till förfogande. Restaurangen är bokad till Lördagkväll för de som vill. Båtfiske på Lördagmorgon med Anders är bokad den med.           Anmälan göres till Jonny via sms och meddela också om ni vill med på båtfiske. Pris per person 1030:- för tre nätter. Båtfisket kostar totalt 4100:- och  pris/pers vid 7 deltagare 500:- . Anmälan göres till Jonny senast 22 Maj via sms.